Ostrov her - Společenské deskové hry a Funko
Na křídlech draků
 Bezpečné platby online
GoPayVisa
MasterCardMaestro
 Dopravu zajišťuje
PPLZásilkovna.czČeská poštaPřátelský e-shop
 Novinky
Velkovšechno (REXhry)Velkovšechno (REXhry)

Chytrá kooperativní karetní hra Velkoměsto o stavění města dostává nové samostatné herní varianty: Velkostatek a Velkopark a celé to spojuje rozšíření Velkovšechno. K Velkoměstu je nyní dostupné i malé rozšíření Doprava. Zobrazit více...


ShogiShogi

Na prodejně máme opět skladem japonskou logickou hru pro dva hráče s názvem Shogi. Shogi jsou takovou komplexnější a zábavnější variantou šachu. Navíc tato verze Shogi odstraňuje potřebu znalosti japonského značení. Zobrazit více...


Albi (novinky)Albi (novinky)

Výroční limitované edice velice populárních karetních her Sabotér a 6 bere! Zobrazit více...

  • Jmenovka Instagram Ostrovher
    InstagramNaskenujte QR jmenovku a sledujte ostrovher na Instagramu.

Pivní hra

Pivní hra
(obrázky jsou ilustračního charakteru)
ID produktu
1018699
Výrobce 
Albi
Doporučený minimální věk
18
Minimální počet hráčů
2
Herní doba (min.)
45
Jazyková verze 
česká
449,- KčCena s DPH
do 5 dnů
(recyklační poplatek je započítán v ceně)    


Říká se, že každý Čech je fotbalový trenér a pivní znalec. To první s touto hrou neověříte, ale to druhé zaručeně.  Zpříjemněte si večer doma či v pohostinství a staňte se skutečným odborníkem na zlatavý mok!


Vychutnávat si své oblíbené pivo a k tomu se s přáteli dobře bavit? Pití piva a zábavu spojí v jedno Pivní hra. Přednosti této hry jsou jednoduchá pravidla, díky kterým můžete začít hrát hned. Čekají na vás zábavné akční úkoly, pivní prší, pivní číča nebo záludné otázky, při kterých se může rozvířit zajímavá diskuze.
 
A nejen to - obsahem této hry jsou mariášové jednohlavé karty, se kterými si můžete zahrát další vaše oblíbené karetní hry. Prostě se nepřestanete bavit, ani když dopijete pivo nebo dohrajete hru. Hru si s přáteli užijete venku, doma nebo v hospodě. NA ZDRAVÍ!
 

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)