Ostrov her - Společenské deskové hry a Funko
Vyhraj kočky k Nemesis - Soutěž.
 Bezpečné platby online
GoPayVisa
MasterCardMaestro
 Dopravu zajišťuje
PPLZásilkovna.czČeská poštaPřátelský e-shop
 Novinky
Old Dawg - Zoo vadisOld Dawg - Zoo vadis

Politikaření a intriky v říši zvířat. Co kdyby zoo řídila zvířata samotná? Hra od Riener Knizia pro 3 – 7 hráčů obsahuje 7 zvířecích druhů s unikátními schopnostmi a hru přináší nové české vydavatelství Old Dawg. Zobrazit více...


MindOK - Na křídlech drakůMindOK - Na křídlech draků

Hra pro zkušenější hráče využívající některé principy celosvětového hitu NA KŘÍDLECH, ale přinášející nové a další zajímavé nápady. Zobrazit více...


MindOK - Krajiny Kaskádie (rozšíření)MindOK - Krajiny Kaskádie (rozšíření)

Rozšíření hry Krajiny Kaskádie přináší nové destičky prostředí, více možností umísťování žetonů a nové způsoby bodování! Zobrazit více...

  • Jmenovka Instagram Ostrovher
    InstagramNaskenujte QR jmenovku a sledujte ostrovher na Instagramu.

Arkham Horror - Kingsport Horror

Arkham Horror - Kingsport Horror
(obrázky jsou ilustračního charakteru)
ID produktu
1001839
Výrobce
Fantasy Flight Games
Doporučený minimální věk
12
Minimální počet hráčů
1
Maximální počet hráčů
8
Herní doba (min.)
180
Jazyková verze 
anglická
1 199,- KčCena s DPH
nedostupné
(recyklační poplatek je započítán v ceně)    


Ponořte se znovu do Nové Anglie ve vizích H. P. Lovecrafta a prozkoumejte snově strašidelné uličky mlžného Kingsportu, ve kterých se vytrácí realita a ztenčují bariéry mezi dimenzemi. Kingsport je domovem mocných strážců, proto v něm možná detektivové najdou někoho – nebo něco – svolné pomoci jim v boji proti nestvůrnému Prastarému.

Celkově již čtvrté rozšíření k oblíbené hororové hře Postrach Arkhamu (Arkham Horror) přináší rozšiřující plán, nové detektivy i prastaré, množství karet a zajímavá pravidla. Hráči se v něm mohou vtělit do osmi nových detektivů s mocnými a unikátními schopnostmi, využívat nové předměty a spojence a bojovat proti neznámému Prastarému s neobvyklými schopnostmi.

Hrací plán zobrazuje místa v Kingsportu a jeho blízkém okolí, přičemž do některých lokací je obtížné se dostat. Pokud to ale detektivové dokážou, mohou získat výraznou výhodu (podobně jako karty Zmocněnec v základní hře). Celý Kingsport je zvláštní tím, že se v něm nemohou otevírat dimenzionální brány. Avšak tenká bariéra mezi dimenzemi v jeho okolí může způsobovat vytváření dimenzionálních vírů, které se šíří napříč Arkhamem, vypouští do ulic nestvůry a mohou i uspíšit probuzení Prastarého. Součástí hracího plánu jsou také dva nové Vnější Světy, které budou detektivové ve hře prozkoumávat.

Novým prvkem hry jsou takzvaní strážci, kteří mohou pomáhat detektivům v jejich úkolu. V rozšíření jsou také dva noví heroldové, kteří doplňují Krále ve žluté ze stejnojmenného malého rozšíření.

Ve hře naleznete přes tři stovky karet, které rozšiřují a doplňují základní hru. Kromě nových karet kouzel, předmětů, dovedností, bran a mýtů jsou obsaženy i speciální karty výhod, které poskytují někteří strážci nebo bonusové karty za dosažení některých míst na hracím plánu. Samozřejmostí jsou i karty lokací Arkhamu, které rozšiřují a obohacují střetnutí v lokacích Arkhamu, a 56 karet lokací v Kingsportu. Pro ztížení hry je možné použít variantu s epickými bojovými kartami, které mění a obzvláštňují finální bitvu s Prastarým. Přínosem jsou i nové mocné nestvůry, kterým musí detektivové čelit.

Ke hraní rozšíření je nutná základní hra Arkham Horror. Rozšíření je možné hrát samostatně nebo ho kombinovat s dalšími rozšířeními základní hry.
OBSAH V BALENÍ
1 pravidla
1 rozšiřující hrací plán
8 tabulek s popisem detektivů
8 žetonů detektivů
8 plastových stojánků pro žetony detektivů
3 tabulky strážců
4 tabulky Prastarých
2 tabulky heroldů
112 karet detektivů
207 karet Prastarých
28 žetonů nestvůr
4 žetony dimenzionálních bran

71 doplňujících žetonů



 

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)