Ostrov her - Společenské deskové hry a Funko
Vyhraj kočky k Nemesis - Soutěž.
 Bezpečné platby online
GoPayVisa
MasterCardMaestro
 Dopravu zajišťuje
PPLZásilkovna.czČeská poštaPřátelský e-shop
 Novinky
Old Dawg - Zoo vadisOld Dawg - Zoo vadis

Politikaření a intriky v říši zvířat. Co kdyby zoo řídila zvířata samotná? Hra od Riener Knizia pro 3 – 7 hráčů obsahuje 7 zvířecích druhů s unikátními schopnostmi a hru přináší nové české vydavatelství Old Dawg. Zobrazit více...


MindOK - Na křídlech drakůMindOK - Na křídlech draků

Hra pro zkušenější hráče využívající některé principy celosvětového hitu NA KŘÍDLECH, ale přinášející nové a další zajímavé nápady. Zobrazit více...


MindOK - Krajiny Kaskádie (rozšíření)MindOK - Krajiny Kaskádie (rozšíření)

Rozšíření hry Krajiny Kaskádie přináší nové destičky prostředí, více možností umísťování žetonů a nové způsoby bodování! Zobrazit více...

  • Jmenovka Instagram Ostrovher
    InstagramNaskenujte QR jmenovku a sledujte ostrovher na Instagramu.
NÁŠ TIP

Sequence - Harry Potter

Sequence - Harry Potter
  • Sequence - Harry Potter
  • Sequence - Harry Potter
  • Sequence - Harry Potter
(obrázky jsou ilustračního charakteru)
ID produktu
1018749
Výrobce
Dino
Doporučený minimální věk
7
Minimální počet hráčů
2
Maximální počet hráčů
12
Herní doba (min.)
20
Jazyková verze 
česká
699,- KčCena s DPH
skladem
(recyklační poplatek je započítán v ceně)    


Sequence je zábavná strategická hra s miliony fanoušků po celém světě a nyní i s motivem oblíbeného světa Harryho Poterra! Umístíte svůj žeton nebo překazíte tah protihráče? Budete první, komu se podaří vytvořit řadu pěti žetonů, tedy Sequenci?

Cílem hry je vytvořit jako první hráč nebo tým dvě SEQUENCE, tzn. Položit dvě řady po pěti kamenech. Jedna sequence se skládá z úplné řady pěti kamenů stejné barvy a může na hrací desce probíhat vertikálně, horizontálně či diagonálně. Kameny na hrací desku pokládáte pomocí karet zahraných z ruky.

Na čtvercové desce (10x10 polí) jsou zobrazeny karty ze dvou sad žolíkových karet (2x52 karet) - s vyjímkou kluků (J - Jack) - tyto karty mají svou specifickou funkci.

Každá karta je vyobrazena dvakrát, rohy jsou volné. V principu je hra Sequence podobná hře piškvorky - hráči se snaží vytvořit řady, sloupce nebo diagonály pěti spojitých žetonů, umístěných na rozložených kartách.

Ke hře patří i dva balíčky karet - ty se na počátku hry zamíchají a každý hráč dostane sedm karet. Každé kolo se musí hráč zbavit jedné karty z ruky - smí potom umístit svůj žeton na odpovídající kartu na herním plánu.

Zvláštní funkci mají ve hře kluci (J) - podle typu mohou buď odstranit protihráčův žeton z desky, nebo fungují jako žolík - můžete svůj žeton umístit na libovolnou kartu (pokud již není obsazena) na hrací desce.

Hra končí v okamžiku, kdy se některému z hráčů podaří vytvořit spojitou řadu, sloupec nebo diagonálu z pěti žetonů.

Když hrají 2 hráči nebo 2 týmy, používají pouze zelené a modré kameny. Červené kameny jsou pro 3 hráče nebo 3 týmy. 4 známé žolíkové karty se ve hře nepoužívají.

Obsah:
104 karet Sequence
45 antracitových žetonů
45 zlatých žetonů
45 stříbrných žetonů
1 herní plán
1 pravidla


 

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)