Ostrov her - Společenské deskové hry a Funko
Vyhraj kočky k Nemesis - Soutěž.
 Bezpečné platby online
GoPayVisa
MasterCardMaestro
 Dopravu zajišťuje
PPLZásilkovna.czČeská poštaPřátelský e-shop
 Novinky
REXhry (novinky)

Kacíř: Zkáza Roanoke + rozšíření a doplňky * Marvel Dice Throne: Sada 1 / Sada 2 a promo * Výprava + promo * Král trpaslíků * FUK Zobrazit více...


Old Dawg - Zoo vadisOld Dawg - Zoo vadis

Politikaření a intriky v říši zvířat. Co kdyby zoo řídila zvířata samotná? Hra od Riener Knizia pro 3 – 7 hráčů obsahuje 7 zvířecích druhů s unikátními schopnostmi a hru přináší nové české vydavatelství Old Dawg. Zobrazit více...


MindOK - Na křídlech drakůMindOK - Na křídlech draků

Hra pro zkušenější hráče využívající některé principy celosvětového hitu NA KŘÍDLECH, ale přinášející nové a další zajímavé nápady. Zobrazit více...

  • Jmenovka Instagram Ostrovher
    InstagramNaskenujte QR jmenovku a sledujte ostrovher na Instagramu.

Rexi, podej

Rexi, podej
  • Rexi, podej
  • Rexi, podej
  • Rexi, podej
  • Rexi, podej
(obrázky jsou ilustračního charakteru)
ID produktu
1001182
Výrobce
Mattel
Doporučený minimální věk
3
Minimální počet hráčů
2
Maximální počet hráčů
4
Herní doba (min.)
20
Jazyková verze 
česká
299,- KčCena s DPH
nedostupné
(recyklační poplatek je započítán v ceně)    

Roztomilou postavičku pejska Rexe, který je krásně česky nadabován, si zamiluje každé dítě.

Rex má na zádech batůžek se sadou 12 kostí, které se liší nejen barvou. Každá kost je ještě označena písmenem (A až D), číslem (1 až 4), či tvarem (kolečko, čtvereček, trojúhelník, nebo hvězdička). Rexi, podej je značně variabilní hra, která nabízí různé úrovně a při tom u dětí rozvíjí zejména tyto dovednosti:
  • Poznávání barev – v první úrovni hry, která je nazvaná „Štěněčí hra barev“, si děti procvičují znalost barev. Rex řekne, jaké barvy kost chce, a pakliže dostane správnou, dítě pochválí.
  • Poznávání písmen, čísel a tvarů – v druhé úrovni hry, „Velké psí výzvě“, požaduje Rex od dětí větší znalosti. Vždy, když dítě Rexovi správnou kost přinese, pejsek dítě pochválí.
  • Rozvíjení paměti – obě úrovně hry se hrají s kostmi obrácenými lícem dolů. Jakmile děti najdou kost, o kterou je Rex žádá, obrátí ji lícem nahoru, aby zjistily, jaká je na ní zobrazena barva, tvar, písmeno nebo číslo. Pokud si děti myslí, že jde o nesprávnou kost, položí ji zpět lícem dolů, ale přitom si musí zapamatovat, o jakou kost se jedná, jelikož ji mohou v rámci hry hledat o něco později.
Hra Rexi, podej je díky umístění kostí v prostoru místnosti i hrou pohybovou – při hledání kostí si děti procvičí kromě prostorové orientace i tělo, proběhnou se a vydovádí. To při jejich vrozené neposednosti umožní déle udržet jejich pozornost a zájem o hru. Hra tak pozitivně rozvíjí i koordinaci pohybů a rozkošnému Rexovi brzy podlehne každý!

Hra je namluvena pouze v českém jazyce. 3x AA nejsou součástí balení.


(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)