Ostrov her - Společenské deskové hry a Funko
Vyhraj kočky k Nemesis - Soutěž.
 Bezpečné platby online
GoPayVisa
MasterCardMaestro
 Dopravu zajišťuje
PPLZásilkovna.czČeská poštaPřátelský e-shop
 Novinky
Old Dawg - Zoo vadisOld Dawg - Zoo vadis

Politikaření a intriky v říši zvířat. Co kdyby zoo řídila zvířata samotná? Hra od Riener Knizia pro 3 – 7 hráčů obsahuje 7 zvířecích druhů s unikátními schopnostmi a hru přináší nové české vydavatelství Old Dawg. Zobrazit více...


MindOK - Na křídlech drakůMindOK - Na křídlech draků

Hra pro zkušenější hráče využívající některé principy celosvětového hitu NA KŘÍDLECH, ale přinášející nové a další zajímavé nápady. Zobrazit více...


MindOK - Krajiny Kaskádie (rozšíření)MindOK - Krajiny Kaskádie (rozšíření)

Rozšíření hry Krajiny Kaskádie přináší nové destičky prostředí, více možností umísťování žetonů a nové způsoby bodování! Zobrazit více...

  • Jmenovka Instagram Ostrovher
    InstagramNaskenujte QR jmenovku a sledujte ostrovher na Instagramu.

Arkham Horror - Curse of the Dark Pharaoh

Arkham Horror - Curse of the Dark Pharaoh
(obrázky jsou ilustračního charakteru)
ID produktu
1001836
Výrobce
Fantasy Flight Games
Doporučený minimální věk
12
Minimální počet hráčů
1
Maximální počet hráčů
8
Herní doba (min.)
180
Jazyková verze 
anglická
599,- KčCena s DPH
nedostupné
(recyklační poplatek je započítán v ceně)    


Záleží jen na vás, zda se expozice stane trvalou součástí města (karty budou zamíchány do původního balíčku), nebo půjde o pouhou dočasnou atrakci (karty ponechejte zvlášť).

V rozšíření Kletba temného faraóna do Arkhamu zavítá putovní výstava z tajuplného Egypta. S nezáludným názvem "Odkaz faraónů" způsobí výstava ve skutečnosti příliv podivných fanatiků, nadpřirozených událostí, zjevení mocných artefaktů a dalších nebezpečí a mystérií, která vrcholí pro všechny dobře známou hrozbou procitnutí Prastarého. A samozřejmě pouze chrabří vyšetřovatelé a detektivové jsou jediní, kteří tomu mohou, s dostatkem štěstí, znalostí a odvahy, zabránit.

Rozšíření přináší karty, mezi kterými nechybí staré známé typy karet jako jsou kouzla nebo pomocníci. Zcela nová je kategorie mocných unikátních předmětů – výstavní předměty – které nelze koupit, pouze získat během dobrodružství v nějaké lokaci ve městě. Novinkou jsou také karty výhod a nevýhod – podobně jako prokletí a požehnání přinášejí detektivům menší změny v pravidlech hry, otevírají nové možnosti nebo dělají věci obtížnější. Mírným ztížením obtížnosti hry mohou být také karty vyhoštění ze čtvrti – pokud nějakou takovou kartu detektiv získá, má zakázán vstup do všech lokací konkrétní čtvrti, dokud se nezvýší úroveň strachu ve městě.

Součástí rozšíření je také 90 karet Prastarých – karty lokací přidávají nová a originální dobrodružství do lokací v Arkhamu, nové karty mýtů přinášejí další mystická ohrožení, kterým musí detektivové čelit a karty bran představují tajemná a nebezpečná střetnutí ve Vnějších Světech. Mezi originální prvky patří dvoubarevné karty bran nebo karty mýtů, které neotevřou žádnou další dimenzionální bránu na hracím plánu, ale místo toho rovnou přidají dva žetony zkázy na kartu Prastarého.

Rozšíření lze přidat do základní hry dvěma odlišnými způsobu – buď normálně zamíchat do odpovídajících balíčků karet, nebo naopak zamíchat balíčky karet zvlášť a nejdříve ve hře používat karty z rozšíření – tato varianta se soustředí více na nové karty a může i výrazně ztížit hru.

Ke hraní rozšíření je nutná základní hra Arkham Horror.


Rozšíření obsahuje celkem 166 karet (45 karet míst v Arkhamu, 27 nových bran, 21 karet kouzel, 7 nových karet spojenců, 4 karty výhod a nevýhod, 18 karet omezení na okolí a 22 karet relikvií starověkého Egypta).



 

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)